Jag fann en så bra däckverkstad nära Vårgårda

Jag fann en så bra däckverkstad nära Vårgårda

Jag behövde nya däck till bilen och jag visste att en kollega just hade köpt nya däck, så jag frågade honom var han hade köpt sina däck och han berättade då för mig om Alingsås Däckservice, som är en däckverkstad påstod han som säljer bra och billiga däck. Det här är en bra däckverkstad nära Vårgårda där jag bor, förstod jag av min kollegas berättelse, och jag litar verkligen på min kollega för hans stora intresse är bilar och motorsport. Jag själv är väl inte jätteintresserad utav bilar och jag kan bara det mest grundläggande och hade inte ens koll på var man borde köpa däck. Inte heller så konstigt, för det var några år sedan jag bytte däck vilket visade sig på besiktningen då de anmärkte på att däcken var farliga med ett mönsterdjup som fick besiktningsmannen att se rött. Jag är så glad över att min kollega kunde rekommendera mig denna däckverkstad i närheten av Vårgårda så att jag kunde åka dit och köpa fyra nya däck. Som tur är så gick det att delbetala däcken. Jag har haft många utgifter den här månaden och även om det inte var dyrt med fyra kvalitetsdäck för 5000 kronor så hade jag inte riktigt femtusen att slänga upp så där på rak arm, och dessutom var det en räntefri avbetalning, väldigt bra att det här alternativet finns. Jag fick ett trevligt bemötande och vill tack vare detta rekommendera er i Vårgårda med omnejd som söker en däckverkstad att vända er till Alingsås Däckservice. Jag fick även veta att de erbjuder ett däckhotell vilket även det är en riktigt bra service för alla dem som inte har plats för sina däck i källar- eller vindsförråd. d. 


Kommentarer är stängda.