Bilrekond i Örebro

Bilrekond i Örebro

Välkomna till mig igen, alla mina trevliga och fint grymma läsare. Jag hoppas ni mår bra och att ni tycker det ska bli spännande att få se vad som är på dagordningen här på bloggen idag. Kom hem från morsan som bor tio mil bort igår med en rejält nedskitad bil, det var ungarna som hade smutsat ner efter att ha spillt både glass och läsk i baksätet. Det blev till att åka till en bilrekond i Örebro som jag har varit hos förr och därför vet att de kan det här med bilrekond, ett företag som heter Mosås Biltvätt, Verkstad & Plåtslageri AB. 

Jag skriver om sådant här i bloggen som jag själv hade velat läsa om, och hade jag inte känt till att det fanns en bilrekond i Örebro hade jag uppskattat att få läsa ett inlägg om just det. Jag gillar bilar och motorer och skriver mest inlägg om sådana grejer, och det gör ju att väldigt många följare delar det här intresset. Helt omöjligt är det väl inte att ni har hört om denna bilrekond i Örebro innan, men så vet man ju aldrig hur det ligger till med det egentligen, så det skadar hur som helst inte att jag skriver om det här, eller hur? Bilen blev alla tiders, och vill man få den där nybilskänslan ska man definitivt vända sig till något företag inom rekond. Nu blir det inget mer sagt om detta för jag fick nog ändå sagt det jag ville, men självklart kan ni alltid läsa mer om Mosås Biltvätt, Verkstad & Plåtslageri AB inne på deras hemsida, så den tar jag och länkar er till, hej då på er så länge! 


Kommentarer är stängda.