Bilverkstad i Umeå

Bilverkstad i Umeå

Min bil blev stulen och hittades vandaliserad så till den grad att den fick köras till skroten. Det var tråkigt och eftersom jag verkligen inte kan vara utan en bil så bestämde jag mig för att köpa en begagnad bil, och jag valde att köpa bilen av en bilverkstad i Umeå som heter Umeå Efterkontroll. 

Det här är en bilverkstad som egentligen är mycket mer än en bilverkstad i Umeå eftersom de även köper och säljer bilar och så säljer de reservdelar. Jag har varit där några gånger med den gamla bilen när den behövt lagas och jag visste på grund av detta att de även säljer bra begagnade bilar, så därför bestämde jag mig för att köpa min nya, fast begagnade bil, av dem. Nu har jag haft min nya bil i en månad och jag är så nöjd med bilen och att jag fann en bil som passade mina ekonomiska förutsättningar, och dessutom var ju bilen varudeklarerad så jag vet vad det var jag fick för pengarna. Det här är en bilverkstad i Umeå som jag tycker att ni som till exempel behöver köpa en bil i så fall borde vända er till, men givetvis så är det ett lika bra företag för er som behöver serva eller laga er bil. Det här är ett företag som har funnits ett bra tag och dem som jobbar där är duktiga på bilar. Visst finns det många bilverkstäder och säkerligen är flera av er nöjda med den bilverkstad ni anlitar idag. Men om ni inte har någon specifik bilverkstad i Umeå som ni vänder er till när det behövs så kan ni alltid vända er till Umeå Efterkontroll nästa gång. 


Kommentarer är stängda.