Transport i Sollefteå

Transport i Sollefteå

Hejsan och god morgon på er alla. Vem kan hjälpa till inom transport i Sollefteå var frågan jag ställde mig när jag hade en bil som inte startade och behövde transporteras från garageuppfarten till verkstaden. Jag började se mig om efter något företag inom den här branschen och jag upptäckte då genom lite sökningar på nätet att det finns ett företag som heter AB Bärgning & Transport Västernorrland, och jag vände mig till dem och fick den hjälp jag behövde. Jag vill såklart berätta om det här för er, för säkert är det någon av er som behöver få hjälp med någon transport i Sollefteå, och då kan ni vända er till det här företaget som ni kan läsa mer om här

Det här är ett företag som inte bara kan anlitas av dem som behöver hjälp med någon transport i Sollefteå för det är även så att det här företaget ägnar sig åt bärgningar. Det går att få hjälp med bärgning dygnet runt, årets alla dagar, och det är en riktigt bra service med andra ord. Min egen bil hade stått på garageuppfarten i flera veckor och det var inget som jag behövde akut hjälp med att transportera bort. Jag ringde hur som helst till AB Bärgning & Transport Västernorrland och bad om hjälp, och dagen efter kom de och hämtade bilen och körde den till verkstaden. Det tog ett par dagar så var bilen lagad och jag kunde hämta den vilket var bra eftersom vi behöver två bilar i familjen. Under tiden som bilen var sönder fick jag och frugan samåka dit vil skulle och det blev lite besvärligt och det gjorde att allting tog längre tid. Nu är allt frid och fröjd igen med varsin bil. 

 


Kommentarer är stängda.